MENU
Chef Ted van der Fits en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met buikspek, koolsla, rode ui en gember- en specerijen mayonnaise. Of een Indonesische garnalencocktail met ponzu, watermeloen, zoetzure komkommer en kaantjes. Of onze rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas. Oh, er staat zoveel lekkers op de kaart.
Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef.
-
CHEF'S CHOICE MENU € 58,50
Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef
INDO STREET FOOD
-
LOEMPIA UDANG € 9,50
Loempia van garnaal, gemarineerd in boemboe van gember met chili mayonaise
-
TACO BABI JAVA € 7,50
Taco met buikspek, koolsla, gember- en specerijenmayonaise en ingelegde rode ui.
-
LOEMPIA BEBEK € 9,50
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs
-
RISOLLES € 8,50
Een flensje met een vulling van mais, wortel en doperwten met een pittige gember-chili saus
-
PANGSIT GORENG € 8,50
Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus
-
IGA PERKEDEL € 7,50
Spicy maisribs met Sriracha saus
-
LEMPER PEPESAN € 8,50
Rijstrolletje gevuld met 'ikan pepesan', chili-mayonaise en seroendeng
-
AYAM GORENG € 9,50
Krokante Indische kip met een dip van crème fraîche en kruiden
-
MALUKU MIX
Verrassing van verschillende snacks, voor 2 personen 20,- en voor 4 personen 35,-
BBQ SATÉ
-
SATÉ AYAM € 14,50
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
-
SATÉ KAMBING € 16,50
Geroosterde saté van geit met ketjapsaus
-
SATÉ BABI PANGANG € 16,50
Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus
-
SATÉ VEGA € 9,50
Saté van courgette, paprika en rode ui met zoet-pittige ketjapsaus
-
SATASTING € 16,50
Drie verschillende soorten saté
GERECHTEN
-
CARPACCIO DAGING € 15,50
Carpaccio van diamanthaas met een pinda-dressing en sambal tempeh
-
JENIS DAGING € 17,50
Zacht gegaarde zwezerik met een licht pittige Indische wortelcrème, curry panang saus en ingelegde wortel julienne
-
IKAN KUKUS € 16,50
Gestoomde gemarineerde zeebaars met gebakken paksoi, kokos-sereh saus, afgemaakt met bosui en een pittige rawit olie
-
UDANG KERANG PANAS € 21,50
Gepocheerde kreeft, gebrande little gem, een beurre blanc op basis van kokos & limoen, aardappel kaantjes
-
ASEM DAN LEMAK € 17,50
Gebakken coquilles, grenobloise op basis van pinda's, bloemkool crème en geroosterde bloemkool
-
IGA BABI BAKAR € 16,-
Spareribs in sticky 'Indonesian lak' gecoat in selderij, rode peper en rode ui.
-
UDANG KERANG € 18,50
Salade van kreeft, "kaviaar" van passievrucht, krokante aardappel kaantjes, watermeloen, avocado en een kruiden tuille
-
AYAM RUDJAK € 17,-
Gebakken maiskip met een crème van rode kool, Indische fondant aardappel, krokante rempejek en rudjak saus
-
BABI MUSIM GUGUR € 15,-
Pittige Indonesische pulled pork, Indische gemarineerde varkenshaas met een jus van steranijs, gepofte flespompoen en spicy granola
-
INDO FLAT-IRON STEAK (450 gr) € 49,50
Voor 2 personen. 24 uur gemarineerde flat-iron steak in een zoet-pittige ketjapsaus. Geserveerd met seizoensgroente en Nasi Uduk
-
TERONG ENGAH (VEGA) € 9,50
Gepofte aubergine in Indonesische kruidenpasta
-
TAHU KETOPRAK (VEGA) € 9,50
Indonesische tofu salade met een saus van ketjap sambalan
-
KUBIS BAKAR (VEGA) € 11,50
Gegrilde spitskool, met gember en piment mayonaise, gedoopt in crumble van emping, krupuk en knoflook-chili
-
TAHU TELOR (VEGA) € 11,50
Gebakken tofu met gepocheerde ei, kool, lollo Rosso, haricots verts, taugé en een pittige pinda-ketjap dressing
RIJSTTAFELS
-
RIJSTTAFEL(TJE) € 38,50 P.P
13 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
-
RIJSTTAFEL € 42,50 P.P
15 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
-
RIJSTTAFEL VEGA € 37,50 P.P
13 verschillende kleine vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
DESSERTS
-
ANGURR PANAS € 11,50
Druivencompote, ruby chocolade mousse, laos roomijs, limoenblad crumble, citroen granite
-
WANITA PUTIH € 11,50
Amandel mousse, witte perzik, perzik/laos gel, limoen sorbet, witte chocolade crumble
-
TJENDOL BISTROBAR € 11,50
Pavlova, jackfruit ijs, pandan curd, kokos/limoen crème, geroosterde kokos
-
KEMBANK GOYANG € 11,50
Kembang Goyang (indonesisch wiebelkoekje), lychee gel, mascarpone crème, vanille/sereh roomijs
-
ES TJENDOL € 8,50
Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan
-
ESPRESSO MARTINI € 14,50
Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso
-
SPEKKOEK € 7,50