MENU

Chef Donny van Norde en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met pittige Balinese krab en kentjoer- kokosmayonaise. Of een op de huid gebakken rode mul met een dressing van Tjolo Tjolo. Of Don’s rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas. 

 

Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef​. 
  • CHEF'S CHOICE MENU € 55,-

    Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef

INDO STREET FOOD​

  • PANGSIT GORENG € 6,50

    Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus

  • PERKEDEL JAGUNG € 5,50

    Huisgemaakt Indonesisch maiskoekje, geserveerd met pindasaus

  • MARTABAK € 7,50

    Traditioneel street food van Sumatra met kip, ei en groente

  • AYAM GORENG € 7,50

    Krokante Indische kip met een dip van crème fraîche en kruiden

  • MALUKU MIX

    Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 18,50 en voor 4 personen 35,-

BBQ SATÉ

  • SATÉ AYAM € 12,50

    Geroosterde saté van kippendij met pindasaus

  • SATÉ KAMBING € 12,50

    Geroosterde saté van geit met ketjapsaus

  • SATÉ BABI PANGANG € 12,50

    Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus

  • SATÉ MARRANGI € 12,50

    Geroosterde saté van diamanthaas met ketjapsaus en tomaat

  • SATASTING € 12,50

    Drie verschillende soorten saté

GERECHTEN

RIJSTTAFELS

DESSERTS

  • TELOR KELAPA € 9,-

    Ei gemaakt van kokosrasp gevuld met curd van passievrucht, passievrucht reductie, gezouten kokoscrème en pandan-roomijs

  • APRIKOT € 9,50

    Ingelegde abrikozen met een mousse van abrikozen. Gezouten witte chocolade crumble, bros van yoghurt, abrikozensorbet en zoute popcorn

  • PIE SUSU BALI € 8,50

    Tartelette met kalamansi curd, pandan-kokos ganache, gegrilde ananas- en mango gel, en yoghurtijs.

  • MERAH PUTIH € 8,-

    Witte chocolademousse met frambozensorbet, gekarameliseerde witte chocolade crumble, gel van limoen en aardbeien met witte chocoladeschots in Szechuan peper gedust

  • ES TJENDOL € 7,50

    Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan

  • ESPRESSO MARTINI € 10,-

    Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso