MENU

Chef Donny van Norde en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met pittige Balinese krab en kentjoer- kokosmayonaise. Of een op de huid gebakken rode mul met een dressing van Tjolo Tjolo. Of Don’s rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas. 

 

Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef​. 
  • CHEF'S CHOICE MENU € 52,50

    Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef

INDO STREET FOOD​

  • PANGSIT GORENG € 6,50

    Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus

  • PERKEDEL JAGUNG € 5,50

    Huisgemaakt Indonesisch maiskoekje, geserveerd met pindasaus

  • MARTABAK € 7,50

    Traditioneel street food van Sumatra met kip, ei en groente

  • AYAM GORENG € 7,50

    Krokante Indische kip met een dip van crème fraîche en kruiden

  • MALUKU MIX

    Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 18,50 en voor 4 personen 35,-

BBQ SATÉ

  • SATÉ AYAM € 12,50

    Geroosterde saté van kippendij met pindasaus

  • SATÉ KAMBING € 12,50

    Geroosterde saté van geit met ketjapsaus

  • SATÉ BABI PANGANG € 12,50

    Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus. Geserveerd met lonton en atjar.

  • SATÉ MARRANGI € 12,50

    Geroosterde saté van diamanthaas met ketjapsaus en tomaat

  • SATASTING € 12,50

    Drie verschillende soorten saté

GERECHTEN

  • Carpaccio Daging € 12,50

    Carpaccio van diamanthaas met een pinda-dressing en sambal tempeh

  • IKAN DABU € 15,-

    Tartaar van Albacore tonijn, miso- en gembermayonaise, emping en sojatapioca.

  • BURUNG PUYUH € 12,50

    Gekarameliseerde kwartelborst en -pootje met krokant gebakken polenta met een smaak van soto, zoetzure babymais en een jus van gevogelte, spek en soto.

  • IKAN ASAM PADAS € 12,50

    Harder met een fris zure saus van groene peper en laos. Geroosterde meloesuitjes, een krokantje van kemiri en groene kruiden.

  • KERANG UDANG MARKISA € 12,50

    Gebakken coquilles, gamba's en kokkeltjes met een bouillon van kerrie, passievrucht en bleekselderij. Kerrie krokant en verschillende structuren van komkommer.

  • MENU ANAK ANAK € 7,50

    Saté Ayam, witte rijst, seroendeng, atjar, pisang goreng en kroepoek

RIJSTTAFELS

DESSERTS

  • TELOR KELAPA € 9,-

    Ei gemaakt van kokosrasp gevuld met curd van passievrucht, passievrucht reductie, gezouten kokoscrème en pandan-roomijs

  • APRIKOT € 9,50

    Ingelegde abrikozen met een mousse van abrikozen. Gezouten witte chocolade crumble, bros van yoghurt, abrikozensorbet en zoute popcorn

  • JAHE MADU MANIS € 8,-

    Tartaar van gepocheerde rabarber, gemberkoek crumble, rabarber sorbet, sponscake van limoenblad en honeycomb

  • MERAH PUTIH € 8,-

    Witte chocolademousse met frambozensorbet, gekarameliseerde witte chocolade crumble, gel van limoen en aardbeien met witte chocoladeschots in Szechuan peper gedust

  • ES TJENDOL € 7,50

    Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan

  • ESPRESSO MARTINI € 10,-

    Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso