MENU

Chef Donny van Norde en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met pittige Balinese krab en kentjoer- kokosmayonaise. Of een op de huid gebakken rode mul met een dressing van Tjolo Tjolo. Of Don’s rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas. 

 

Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef​. 
  • CHEF'S CHOICE MENU € 52,50

    Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef

INDO STREET FOOD​

  • PANGSIT GORENG € 6,50

    Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus

  • PERKEDEL JAGUNG € 5,50

    Huisgemaakt Indonesisch maiskoekje, geserveerd met pindasaus

  • MARTABAK € 7,50

    Traditioneel street food van Sumatra met kip, ei en groente

  • AYAM GORENG € 7,50

    Krokante Indische kip met een dip van crème fraîche en kruiden

  • MALUKU MIX

    Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 18,50 en voor 4 personen 35,-

BBQ SATÉ

  • SATÉ AYAM € 10,-

    Geroosterde saté van kippendij met pindasaus

  • SATÉ KAMBING € 12,50

    Geroosterde saté van geit met ketjapsaus

  • SATÉ MARRANGI € 12,50

    Geroosterde saté van diamanthaas met ketjapsaus en tomaat

  • SATASTING € 11,50

    Drie verschillende soorten saté

GERECHTEN

  • IKAN TJOLO TJOLO € 12,50

    Op de huid gebakken rode mul, dressing van Tjolo Tjolo, gel van tomaat, krokante sjalot en baby jam

  • BEBEK BAKAR € 15,-

    Op de huid gebakken eendenborst geserveerd met saus rudjak, gebakken witlof en waterkers

  • IGA BABI BAKAR € 10,-

    Ron's beroemde spareribs van de BBQ met sambalsaus

  • RAVIOLI BABI € 12,50

    Ravioli met zoet varken, koenjit-kokossaus en een beurre noisette van pinda's

  • CARPACCIO DAGING € 12,50

    Carpaccio van diamanthaas met een pinda-dressing en sambal tempeh

  • IKAN DABU € 15,-

    Tartaar van Albacore tonijn, miso-gembermayonaise, emping en soja tapioca

  • DAGING BAKAR € 15,-

    Gegrilde Flat Iron Steak met een crème gemaakt van Bumbu en gepofte pompoen

  • SERIGALA LAUT € 15,-

    Zeewolf geserveerd met een beurre blanc van limoenblad en sereh met sambal goreng kentang

  • MENU ANAK ANAK € 7,50

    Saté Ayam, witte rijst, seroendeng, atjar, pisang goreng en kroepoek

RIJSTTAFELS

DESSERTS

  • KLEPON € 7,50

    Traditioneel rijstcakeje van sinaasappel met palmsuiker en lychee sorbet ijs

  • KUE MANGKOK € 7,50

    Gestoomd cakeje van kokos met geroosterde pinda’s, gezouten karamel, granaatappel en zwarte sesam ijs

  • KUE DADAR IJO € 7,50

    Indonesische pannenkoek gevuld met kokos en palmsuiker, geserveerd met mango-ijs

  • TJENDOL € 7,50

    Classic Tjendol met kokos-roomijs en schuim van pandan

  • CHAI TEA PANNA COTTA € 7,50

    Panna cotta van chai tea met een schuim van framboos, pandan crème en sorbet ijs van watermeloen-rode peper

  • INDO MAGNUM OF THE DAY € 7,50

    Vraag het team naar de smaak van de dag

  • PARFAIT PISANG MANIS € 7,50

    Gekarameliseerde banaan met een schuim van kokos, parfait van banaan en kemangi ijs

  • KARAMELKOGELS € 5,50

    Karamelkogels voor bij de koffie of thee