MENU
Chef Ted van der Fits en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met buikspek, koolsla, rode ui en gember- en specerijen mayonnaise. Of een Indonesische garnalen cocktail met ponzu, watermeloen, zoetzure komkommer en kaantjes. Of onze rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas.
Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef.
-
CHEF'S CHOICE MENU € 55,-
Een 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef
INDO STREET FOOD
-
LOEMPIA UDANG € 8,50
Loempia van garnaal, gemarineerd in boemboe van gember met chili mayonaise
-
TACO BABI java € 4,50
Taco met buikspek, koosla, gember- en specerijenmayonaise en ingelegde rode ui.
-
LOEMPIA BEBEK € 8,50
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs
-
RISOLLES € 6,50
Een flensje met een vulling van mais, wortel en doperwten met een pittige gember-chili saus
-
PANGSIT GORENG € 6,50
Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus
-
PERKEDEL JAGUNG € 5,50
Huisgemaakt Indonesisch maiskoekje, geserveerd met pindasaus
-
MARTABAK € 7,50
Traditioneel street food van Sumatra met kip, ei en groente
-
AYAM GORENG € 7,50
Krokante Indische kip met een dip van crème fraîche en kruiden
-
MALUKU MIX
Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 18,50 en voor 4 personen 35,-
BBQ SATÉ
-
SATÉ AYAM € 12,50
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
-
SATÉ KAMBING € 12,50
Geroosterde saté van geit met ketjapsaus
-
SATÉ BABI PANGANG € 12,50
Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus
-
SATÉ MARRANGI € 12,50
Geroosterde saté van diamanthaas met ketjapsaus en tomaat
-
SATÉ VEGA € 7,50
Saté van courgette, paprika en rode ui met zoet-pittige ketjapsaus
-
SATASTING € 12,50
Drie verschillende soorten saté
GERECHTEN
-
Carpaccio Daging € 12,50
Carpaccio van diamanthaas met een pinda-dressing en sambal tempeh
-
COCKTAIL UDANG € 12,50
Indonesische garnalencocktail met Ponzu, zoetzure komkommer en kaantjes
-
BABI UDANG € 12,50
Onze versie van een "surf & turf". Langzaam gegaard buikspek met een pittige torpedo-garnaal, gebrande avocado met jus van garnalen, rode pepers en sereh
-
IKAN LABU € 12,50
Gebrande rode poon, gebakken spinazie, licht pittige pompoen chutney, kemangi olie en een zoet pittige pompoen saus
-
PUYUH JAHE € 10,-
Kwartel met een tangy limoen lak, gember-tamarinde saus, gepofte quinoa, wortel-laos crème, radijs en venkel
-
IGA BABI BAKAR € 10,-
Spareribs in sticky 'Indonesian lak' gecoat in selderij, rode peper en rode ui.
-
KERANG LIMO € 12,50
Gebakken mosselen, met limoen en rode en groen peper, in een kokos curry saus
-
DOMBA IJO € 15,-
Gebakken lams rump, gepofte aubergine crème, groene asperge-ketjoer saus, krokante aubergine en pittige artisjok
-
POLLOCK WARNA € 12,50
Gepocheerde koolvis, bieten crème, frisse bieten "salade", laksa-vadouvan schuim, inktvis-inkt tuille en pittige ramennas
-
INDO FLAT-IRON STEAK (450 gr) € 47,50
Voor 2 personen. 24 uur gemarineerde flat-iron steak in een zoet-pittige ketjapsaus. Geserveerd met seizoensgroente en Nasi Uduk
-
TERONG ENGAH (VEGA) € 5,50
Gepofte aubergine in Indonesische kruidenpasta
-
JAGUNG (VEGA) € 4,50
Gegrilde maïskolf, gelakt in gula-Jawa sambal boter
-
KUBIS BAKAR (VEGA) € 10,-
Gegrilde spitskool, met gember en piment mayonaise, gedoopt in crumble van emping, krupuk en knoflook-chili
-
TAHU TELOR (VEGA) € 7,50
Gebakken tofoe met gepocheerde ei, kool, lollo Rosso, haricots verts, taugé en een pittige pinda-ketjap dressing
RIJSTTAFELS
-
RIJSTTAFEL(TJE) € 32,50 P.P
13 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
-
RIJSTTAFEL € 34,50 P.P
15 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
-
RIJSTTAFEL VEGA € 32,50 P.P
13 verschillende kleine vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
DESSERTS
-
CATATAN MANIS € 9,50
Nougat met kenari noten (Indonesische amandel), gezouten fudge, kokos crème, citrus gel, rood fruit, pinda ijs & aardbei-munt granité
-
GAIRAH MADU € 8,50
Sereh-mais panna cotta, hangop, ingelegde gember, passievrucht sorbet, gezouten mais crumble
-
PIE SUSU BALI € 8,50
Tartelette met kalamansi curd, pandan-kokos ganache, gegrilde ananas- en mango gel, en yoghurtijs.
-
CINTA KAPALUGA € 8,50
Sinaasappel “taco”, donkere chocolademousse, verschillende structuren van sinaasappel, kardemom ijs, ingelegde kumquat & chocolade bros
-
ES TJENDOL € 7,50
Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan
-
ESPRESSO MARTINI € 10,-
Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso
-
SPEKKOEK € 4,50