fbpx

MENU

Chef Ted van der Fits en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met buikspek, koolsla, rode ui en gember- en specerijen mayonnaise. Of een Indonesische garnalencocktail met ponzu, watermeloen, zoetzure komkommer en kaantjes. Of onze rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas. Oh, er staat zoveel lekkers op de kaart. 

Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef. 

SHARED BITES

  • PERKEDEL KERIPIK € 6,50

    Krokante soto polenta fingers met een kruiden mayonaise

  • AYAM KACANG HITAM € 12,-

    Spicy & sticky kip 'lolly's' met een dip gemaakt van zwarte bonen

  • RISOLLES € 8,50

    Een flensje met een vulling van mais, wortel en prei met een pittige gember-chili saus

  • DAGING CAMPURAN 2 STK € 9,50

    Indisch aangemaakte steak tartaar op gebakken brioche

  • MALUKU MIX

    Verrassing van verschillende snacks, voor 2 personen 20,- en voor 4 personen 35,-

BBQ SATÉ

  • SATÉ AYAM € 14,50

    Geroosterde saté van kippendij met pindasaus

  • SATÉ KAMBING € 16,50

    Geroosterde saté van geit met ketjapsaus

  • SATÉ BABI PANGANG € 16,50

    Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

  • RASA CAMPUR ADUK € 13,50

    Gebrande makreel filet met ingelegde Granny Smith appel, pittige sambal ijs afgemaakt met een kruidige mantega saus

  • IKAN DABU € 17,50

    Tonijn tartaar met soja tapioca, miso mayonaise en krokante eiping

  • DAGING SAPI TIPIS € 15,-

    Rundercarpaccio met een nam jim lak, atjar tjampoer, ingelegde chili peper & limoen emulsie

  • IGA BABI BAKAR € 12,50

    Ted's beroemde spare rips, gelakt met een pittige karamel. Gecoat in een crumble van rode peper, gebakken uitjes & selderij


BIJGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN


VEGETARISCHE GERECHTEN

  • SELADA KECIL € 6,50

    Gegrilde little gem, kerrie mayonaise en een krokant pittige olijven crumble

  • KARI KEMBANG € 7,-

    Geroosterde gekruide bloemkool met een luchtige curry-kokos hollandaise

  • KUBIS BAKAR € 11,50

    Gergrilde spitskool, met gember en piment mayonaise, gedoopt in crumble van demping, kropuk en knoflook-chili

  • TAHU TELOR (in een modern jasje) € 11,50

    Gebakken tofu met een gepocheerd ei, kool, lollo rosso, haricots verts, taugé en een pittige pinda-ketjap dressing

RIJSTTAFELS

DESSERTS

  • ANGURR PANAS € 11,50

    Druivencompote, ruby chocolade mousse, laos roomijs, limoenblad crumble, citroen granite

  • WANITA PUTIH € 11,50

    Amandel mousse, witte perzik, perzik/laos gel, limoen sorbet, witte chocolade crumble

  • TJENDOL BISTROBAR € 11,50

    Pavlova, jackfruit ijs, pandan curd, kokos/limoen crème, geroosterde kokos

  • KEMBANK GOYANG € 11,50

    Kembang Goyang (indonesisch wiebelkoekje), lychee gel, mascarpone crème, vanille/sereh roomijs

  • ES TJENDOL € 8,50

    Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan

  • ESPRESSO MARTINI € 14,50

    Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso

  • SPEKKOEK € 7,50