fbpx

OVER

CHEF

Dit is onze chef Ted. Ted is opgegroeid in de keuken van Bistrobar Indonesia. Ok, dat is een beetje overdreven maar Ted heeft de finesses van zijn kookkunsten wel bij ons geperfectioneerd. Ooit begonnen als stagiair bij “Le Cheval Blanc” (1 Michelin ster), vervolgens zijn stage voortgezet bij “The Gin Sum Club” en is daarna professioneel gegroeid als junior sous-chef bij “Southern Cross”. Hierna was hij klaar om zijn eigen keuken te leiden. En dat doet hij bij onze Bistrobar. De gerechten die Ted en z’n team serveren zijn dan ook verrassend en eigentijds; Modern Indonesian Cuisine met een een stevige scheut Rock ’n Roll! Geniet ervan…

Chefkok: Ted van der Fits

MILIEU

Bistrobar Indonesia geeft om het milieu en om dierenwelzijn. Daarom werken wij uitsluitend met verantwoord vlees, duurzaam gevangen vis en biologische groenten en fruit. 

Bij de samenstelling van onze menukaart hebben wij rekening gehouden met vegetarische wensen. Ben je vegetarisch, heb je allergieën of andere dieetwensen? Informeer ons vooraf zodat wij ook jou optimaal kunnen laten genieten van onze gerechten!