OVER

CHEF

Dit is onze chef Donny, zoals altijd gesteund door zijn Sous Chefs Ted van der Fits en Sam Kovacs. Donny bezit een stel onvervalste INDO-roots. Zijn ouders hebben een succesvolle toko in Maarssen en dus stond Donny al op jonge leeftijd in de pannen te roeren. Donny heeft zijn eigen stijl ontwikkeld door zijn aangeboren smaak te combineren met de technieken die hij heeft geleerd bij o.a. ’t Amsterdammertje* en De Bokkedoorns**.

Donny van Norde en zijn team hebben een geheel eigen identiteit; Modern Indonesian Cuisine met een een stevige scheut Rock ’n Roll! Op de kaart staan authentieke Indonesische gerechten naast Indo streetfood en onze fameuze rijsttafels. Maar ook Balinese taco’s en een satéproeverij van de grill. Alle gerechten zijn eigenzinnig, gedurfd en altijd hoog op smaak.

Head chef: Donny van Norde
Sous chefs: Sam Kovacs & Ted van der Fits

MILIEU

Bistrobar Indonesia geeft om het milieu en om dierenwelzijn. Daarom werken wij uitsluitend met verantwoord vlees, duurzaam gevangen vis en biologische groenten en fruit. 

Bij de samenstelling van onze menukaart hebben wij rekening gehouden met vegetarische wensen. Ben je vegetarisch, heb je allergieën of andere dieetwensen? Informeer ons vooraf zodat wij ook jou optimaal kunnen laten genieten van onze gerechten!