OVER

CHEF

Dit is onze chef Ted. Ted is opgegroeid in de keuken van Bistrobar Indonesia. Ok, dat is een beetje overdreven maar Ted heeft de finesses  van zijn kookkunsten wel bij ons geperfectioneerd. De gerechten die Ted en z’n team serveren zijn dan ook verrassend en eigentijds; Modern Indonesian Cuisine met een een stevige scheut Rock ’n Roll! Op de kaart staan authentieke Indonesische gerechten naast Indo streetfood en onze fameuze rijsttafels. Maar ook Balinese taco’s en een satéproeverij van de grill. Alle gerechten zijn eigenzinnig, gedurfd en altijd hoog op smaak.

Head chef: Ted van der Fits
Sous chefs: Sam Kovacs

MILIEU

Bistrobar Indonesia geeft om het milieu en om dierenwelzijn. Daarom werken wij uitsluitend met verantwoord vlees, duurzaam gevangen vis en biologische groenten en fruit. 

Bij de samenstelling van onze menukaart hebben wij rekening gehouden met vegetarische wensen. Ben je vegetarisch, heb je allergieën of andere dieetwensen? Informeer ons vooraf zodat wij ook jou optimaal kunnen laten genieten van onze gerechten!