Indo Street Food - 6,50 per snack

Ikan Pepesan Goeloeng
Loempia met witvis gemarineerd in boemboe pepesan met mayonaise-kerriesaus
Sate Lilit
Kip-garnalen gehakt op een serehstokje met huisgemaakte gember- en Indonesische kokos-crèmesaus
Taco Ayam Bali
Taco met Balinese kip, Bangkokspread en kentjoer-kokosmayonaise
Loempia Bebek
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs
Risolles
Indonesische kroket gevuld met groente ragout, geserveerd met tomatensaus
Pangsit Goreng
Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus
Perkedel Jagung
Huisgemaakt Indonesisch maiskoekje, geserveerd met pindasaus
Udang Goreng
In Indonesische tempura gebakken gamba’s met salsa van ananas en komkommer, gember- en chilimayonaise
Martabak
Traditioneel street food van Sumatra met kip, ei en groente
Lemper Daging Rendang
Rolletje van gele kleefrijst, rendang van ossenstaart en sambal tempeh
Maluku Mix
Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 16,50 en voor 4 personen 30,-

BBQ Saté - 10,- per 3 stokjes

Saté Ayam
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
Saté Kambing
Geroosterde saté van geit met ketjapsaus
Saté Babi Lapis
Geroosterde saté van buikspek met ketjapsaus en pindakruimel

GERECHTEN

Babi Lapis Guling €10,-
Langzaam gegaard buikspek met Balinese kruidensaus
Ikan Pepesan €10,-
Licht gegaarde makreel met groene pepersaus, ketjap-botersaus en Labu Siam salade
Laksa Bistrobar €8,50
Indische licht pittige kokossoep met kip, rijstvermicelli en groenten
Ayam Rudjak €10,-
Oost Javaanse Kip met kruidige kokossaus. Geserveerd in de businessclass van Garuda Airlines
Gulai Kambing €15,-
Iberico lamsspare-ribs gestoofd in Oost-Javaanse kerriesaus
Menu Anak-Anak € 7,50
Kindermenu bestaande uit Saté Ayam, lonton, seroendeng, atjar en kroepoek
Ikan Dabu €10,-
Tartaar van Albacore tonijn, miso- en gembermayonaise,
emping en soja tapioca
Daging Giling €10,-
Black Angus tartaar met citroenblad-balsamico mayonaise, gepofte rijst en gembertapioca
Iga Babi Bakar €10,-
Rons beroemde spareribs van de BBQ met sambalsaus
GASTROBAR CLASSIC
Daging Be Pase € 15,-
Short-Rib met saus van udang petis en ketjap, atjarschuim en salade van radijs
Daging Kalio €10,-
Langzaam gegaard kalfssucade met Sumatraanse kerriesaus
Kepiting Lunak €15,-
Gebakken softshell crab met pandansaus

Rijsttafels

De rijsttafel
Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten, dat is het kenmerk van een échte rijsttafel. Toen Indonesië nog een kolonie van Nederland was, liet men hier graag mee zien hoe voornaam ze waren. Tegenwoordig is de rijsttafel een culinair begrip waar veel mensen de mooiste herinneringen aan hebben. Chef Agus en Chef Ron hebben beiden herinneringen aan de rijsttafel, allebei op hun eigen persoonlijke en kenmerkende manier.
Rijsttafel Daging - 32,50 per persoon
13 verschillende kleine vlees en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih
Rijsttafel Ikan - 28,50 per persoon
13 verschillende kleine vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih
Rijsttafel Mix - 30,- per persoon
13 verschillende kleine gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih

DESSERTS - 7,50

Colenak
Taartje van gegrilde banaan en palmsuiker met ijs van gefermenteerde cassave
Kue Dadar Ijo
Indonesische pannenkoek gevuld met kokos en palmsuiker, geserveerd met mango-ijs
Crème Brûlée
Crème brûlée van sinaasappel en kardemon, geserveerd met peren-yuzu ijs
Spekkoek Goreng
Gebakken rolletje van spekkoek, geserveerd met kokosijs en gula djawasaus
Es Durian Istimewa
Bombe met doerianmousse, passievrucht en ananassorbet
Rujak Manis
Frisse fruitsalade met pindasaus en watermeloen-kemangi sorbetijs
Tiramisu Indo
Tiramisu van tropisch fruit met frambozenijs
'Caramelkogels' €4,50
Caramelkogels voor bij de koffie of thee